Запитання і відповіді конкурсу „КОЛОСОК для всіх” в онлайн режимі

Реєстрація для участі у конкурсі в мобільному додатку триває.
Не забувайте оновлювати додаток. Ми покращуємо його за вашими відгуками.

Конкурс „КОЛОСОК весняний-2020” відбудеться по завершені карантину у звичайному форматі.
Все буде КОЛОС-ОК!

  1. Як завантажити мобільний додаток „Колосок конкурс. Готуйся – конкурс Колосок онлайн”? – Завантажити додаток на мобільний телефон можна у „Play market” за пошуковими словами: „колосок”, „конкурс колосок”, „колосок конкурс”.
  2. Як оновити додаток? – Зайти у „Play market” – Відкрити „Мої додатки й ігри” – знайти наш додаток та натистунити кнопку „Оновити”.
  3. Чи можна завантажити додаток в App Store, IOS? – Ні. В процесі розробки.
  4. Чи можна проходити онлайн-конкурси на персональному комп’ютері? – Ні. Тільки в мобільному додатку „Колосок конкурс. Готуйся – конкурс Колосок онлайн”.
  5. Як зареєструватись в додатку? – Натиснути на іконку „Прапорець” і внести необхідні дані. Або натиснути кнопку „Налаштування” – „Мій акаунт” – „Створити акант”.
  6. Де змінити дані про учасника? – Натиснути „Налаштування” – „Мій акаунт” – „Оновити дані”.
  7. Як зареєструвати 1, 2, 3 і більше учасників на один мобільний телефон? – Реєструється 1- й учасник, записує на папірець свій логін (можна знайти в „Налаштування” – „Мій акаунт”), там же в „Налаштування” – „Мій акаунт” натискає „Вийти”. Такі ж самі дії виконують для наступних учасників.
  8. Якщо „вибиває” з особистого кабінету. – Користувачі мають на увазі, що вони реєструються, ознайомлюються і закривають додаток.
    Але потім коли відкривають додаток і заходять в „Мій акаунт”, не бачать інформацію, а тільки кнопки „Створити акант” або „Увійти”. У 99% це відбувається, якщо у користувачів мало місця на пристрої і вони періодично чистять кеш додатків. Після очищення кеша може „вибивати” і необхідно ще раз ввести свій логін на сторінці „Мій акаунт”.
  9. Що робити, якщо загубив свій логін і пароль? – Після реєстрації необхідно записати особисті дані або зробити знімок екрану мобільного телефону.
    Або через контактну форму, в додатку, повідомити нам, вказавши e-mail. Зайдіть у „Налаштування” – натисніть іконку „Лист” – напишіть і натисніть „Зв’язатися з нами”. Логін ми надішлемо на Ваш e-mail.
  10. Що робити, якщо не видно останніх символів логіну? Увімкніть на телефоні поворот екрану та поверніть телефон горизонтально.
  11. Якщо випадково зареєстрували кілька акаунтів на 1-го учасника, використовуючи один e-mail? – Необхідно надіслати через контактну форму в додатку такі дані: прізвище та ім’я, e-mail учасника на які реєстрували акаунти. Зайдіть у „Налаштування” – натисніть іконку „Лист” – напишіть і натисніть „Зв’язатися з нами”.
  12. Куди зайти в день конкурсу? – Натиснути іконку „Прапор” на головній сторінці додатку. Завдання будуть доступні з 13:00 до 17:00 год. у визначені дні.
  13. Як пройти конкурс на одному мобільному телефоні більше 2-х учасників? (Як зареєструвати більше 2-х учасників читайте у пункті 7) – Попередньо зареєструвавшись у додатку, Ви маєте „Логін” учасників.
    У день конкурсу перший учасник натискає (якщо попередньо не залогувався у додатку) „Налаштування” – „Мій акаунт” – „Увійти” проходить конкурс, по завершені натискає „Налаштування” – „Мій акаунт” – „Вийти”, потім там же натискає кнопку „Увійти”, вводить логін 2-го учасника і проходить конкурс. Для наступних учасників виконуйте аналогічні дії.
  14. Як скористатись промокодом.
  15. Куди завантажується сертифікат? Внутрішнє сховище/Карта пам’яті – DCIM – Kolosok – картинка з сертифікатом.